Partnereink

Nyomtató javítás, fénymásoló szerviz – akár a helyszínen megjavítjuk meghibásodott nyomtatóját, fénymásolóját.

A Copy-Ász Kft. kollektívája 1989 óta folyamatosan foglalkozik fénymásológépek, másoló berendezések átalánydíjas karbantartásával, eseti szervizelésével.
Kollégáink folyamatos képzése, valamint több, mint 28 éves szerviztapasztalata biztosítja, hogy szinte bármilyen hibát képesek a helyszínen elhárítani. Milyen típusú fénymásolók javítását vállaljuk?

Lézernyomtatók:

  • Canon
  • Xerox
  • Konica/Konica-Minolta
  • Samsung
  • Brother

Tintasugaras

  • EPSON – Külső tintatartályos

Irodavezető: +36 20 965 9643

Szervizvezető: +36 20 941 3740

info@copyasz.hu

Partnerünk: Netfone

A Netfone Telecom Magyarország egyik legújabb mobilszolgáltatója. Ha minket választasz, egyszerre élvezheted egy nagy cég profizmusát és biztonságot nyújtó technikai hátterét, és azt a közvetlenséget, rugalmasságot, amit talán nem minden mobilszolgáltatónál kapnál meg. Nálunk nem kell gépekkel “beszélgetned”, ha választ szeretnél kapni kérdésedre, hiszen minden előfizetőnk saját, személyes ügyintézőjéhez fordulhat megoldásért. Sőt, ha szeretnéd, ügyintéződ akár személyesen is felkeres téged! Nem hangzik rosszul, igaz? Tarifacsomagjainkat úgy alakítottuk ki, hogy akár céges, akár magán előfizetőként megtalálhasd az igényeidnek és pénztárcádnak legmegfelelőbb lehetőséget. A térerő miatt sem kell aggódnod, hiszen előfizetőnkként Magyarország egyik legnagyobb és legmodernebb hálózata gondoskodik a hang- és mobilnet szolgáltatás zavartalan működéséről.